Tedi

French (Fr)Deutsch (DE-CH-AT)Italian - ItalyJapanese(JP)Russian (CIS)简体中文(中国)Español(Spanish Formal International)English (United Kingdom)Shkrime të Tedit


Brahms pdf Shtyp Email

L' équilibre d'un enregistrement 

Un enregistrement rassemble un plus grand nombre d’artisans qu’il n’y paraît. Il arrive que ceux-là se trouvent fortuitement réunis et conjuguent leurs efforts. Parfois leur collaboration est plus intime, s’inscrivant dans le parcours de leurs vies respectives. C’est le cas de cet enregistrement...
Lexo ma...
 
Bach pdf Shtyp Email

cd5

Asnjë muzikë tjetër nuk duket se përmban kaq shumë metamorfoza dhe zbulime,  gjatë jetës së një artisti, sa muzika e Bahut. Zbulime harmonike, ritmike, arkitekturore: secili çdo herë duket sikur është i vetmi që përqëndron një kuptim të veçantë, një të fshehtë, dhe denduria e tyre është pa dyshim e përpjesëtuar me pasurinë e një vepre të tillë, ku është e pamundur të ngërthehen njëkohësisht të gjitha dimensionet e arritura.

Lexo ma...
 
<< Fillo < Para 1 2 Tjetri > Fund >>

Faqe 2 nga 2
Kemi 106 vizitorë n'linjë
AccueilMbi Tedin /  Shkrime të Tedit
Enregistrement
Site Officiel © 2020. Tedi Papavrami.
LOGO-WICFOND-NOIR

Zephir-2010 © Web Informatique Créative

Enregistrement

*
*
*
*
*

Les champs marqués d'un (*) sont obligatoires.